martes, 15 de noviembre de 2011

CCD CURTIS 0 - BREXO LEMA "B" 1

Partido xogado no Campo Novo  o domingo día 13 de Novembro as 16 : 15 h .

Encontro que corresponde a 9 xornada de liga , no que o Curtis deixou escapar os tres puntos para sorpresa de todos, xa que nas ultimas xornadas, e nos ultimos anos no seu campo sentiase comodo e as victorias foron moitas .

Comenzaba dominando o Curtis, con ocasións e con un xogo que non se parecía en nada o visto en partidos anteriores, algunha que outra baixa, e o balón non fluia o rápido que os xogadores de Espiñeira querian ou estaban acostumados , o Brexo defendiase ben e intentaba salir a contra con balóns largos as espaldas dos centrales , a primeira parte remataria 0-0 e con unha sensación de poder haber marcado polo menos un gol.

A segunda parte mais do mesmo, dominaba pero non materializaba, e de ahi chegou un dos poucos tiros do partido para o Brexo, centro desde a esquerda, o balon pasease pola area e Hector no segundo pao o gol que a postre seria definitivo . O Curtis decide mover o banquillo, mete a Luis e a Adrián Lista mellorou por bandas e as ocasions chegaron, pero é o partido noque ,podriase xogar 3 dias mais, que non entraría o balón,   un partido moi discutido arbitralmente , dous penalties, entradas bruscas, pero non empañou un granpartido no que o Brexo levouno merecidamente , ahora toca aprender dos erros . VAMOS CUURTIS !