jueves, 10 de noviembre de 2011

Encrobas 1 - C.C.D. Curtis 5

Partido xogado o sábado as 16:15, no campos das Encrobas :

Partido que corresponde a septima xornada de campionato, no que o Curtis xogou contra un rival, que nos primeiros 5 min. co seu xogo brusco puxoi contra as cordas .

O equipo de Sergio Espiñeira supo reaccionar a tempo e adiantariase no marcador, con un gol de Djuka nun fallo da defensa, xa que o gol marcao dende o medio do campo, sen peligro algun . O Encrobas reponse do batacazo, e logra empatar de cabeza a saida dun corner, poriase o 1-1 , o Curtis seguiria apretando, hasta que Figu, con un disparo certeiro, marcaria un bo gol que seria como chegariamos o descanso .

Gely na reanudación marcaría o 1-3 , despois de unha gran xogada, Luis poñeria o cuarto, despois de un rebote que lle daría na rodilla, e o quinto e definitivo poriao Moises, despois de un recorte esquisito na area .